Најави се

Не си член? Регистрирај се

Биди забележан од глобалната OUTSOURCE индустрија

Регистрирај се

  • Најголема база на работна побарувачка
  • Одлична работна околина и атмосфера
  • Пристап до +300 компании
  • Волонтирачки процес во најголеми ИТ компании
  • Редовна и навремена исплата
  • Флексибилно работно време
  • Можност за работа од дома
  • Обезбедени обуки и курсеви