Детали за работно место

Бараме PHP девелопер

ИТСектор
Полно раб. времеРабота од дома
Категорија : ИТ Плата : денари Искуство : 1 години

Преглед

За ИТСектор

Ние сме тука за да те инспирираме и поттикнеме да излезеш на пазарот, да станеш видлив и најважно - да започнеш со работа во некоја од светските ИТ компании кои се наши партнери и соработници.

Компанија од Америка бара PHP девелопер со познавање на Zend Framework и искуство со:

  • Laravel,
  • Javascript
  • Vue.js.

Станува збор за долгорочен ангажман, полно работно време – од 15:00 часот до 23:00 часот, од дома (40 часа неделно) и атрактивни месечни примања!

Ве очекуваме!
info@itsector.mk

Испрати го твоето CV

Да не кружиме, оставете го своето CV, за да го разгледаме со нашите партнери и да те контактира некој од нашите агенти со конретна понуда.

Upload Your Resume

Најди работа

Наша визија е да го најдеме твоето место во глобалната ИТ индустрија, во која побарувачката за кадар расте секој ден.

Најди работа