Детали за работно место

Продажен агент

Бараме Продажен агент во Скопје

ИТСектор
Работа од дома
Категорија : Продажба Плата : денари Искуство : 1 години

Преглед

Можност за работа од дома, пола или цело работно време.

За ИТСектор

Ние сме тука за да те инспирираме и поттикнеме да излезеш на пазарот, да станеш видлив и најважно - да започнеш со работа во некоја од светските ИТ компании кои се наши партнери и соработници.

Одговорности

  • Продажба преку телефон на потенцијални клиенти
  • Организирање на состаноци со потенцијални клиенти

 

Потребни вештини

  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлични вештини за ракување со корисници
  • Високо ниво на комуникациски и интерперсонални вештини
  • Возачка дозвола Б категорија

 

Нудиме:

  • Oсновна плата + бонус структура
  • Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа

Испрати го твоето CV

Да не кружиме, оставете го своето CV, за да го разгледаме со нашите партнери и да те контактира некој од нашите агенти со конретна понуда.

Upload Your Resume

Најди работа

Наша визија е да го најдеме твоето место во глобалната ИТ индустрија, во која побарувачката за кадар расте секој ден.

Најди работа