Детали за работно место

Претставници на контакт центар

5 претставници на контакт центар

ИТСектор
Полно раб. времеРабота од дома
Категорија : ИТ Плата : денари Искуство :  години

Преглед

Белгиска компанија бара 5 претставници на контакт центар со познавање на француски јазик, за полно работно време и договор на подолг период. Агентите ќе работат на примање повици. Можност за работата од дома, во 3 смени од по 8 часа. Платен е и ноќниот труд + дополнителни бонуси.

За ИТСектор

Ние сме тука за да те инспирираме и поттикнеме да излезеш на пазарот, да станеш видлив и најважно - да започнеш со работа во некоја од светските ИТ компании кои се наши партнери и соработници.

Испрати го твоето CV

Да не кружиме, оставете го своето CV, за да го разгледаме со нашите партнери и да те контактира некој од нашите агенти со конретна понуда.

Upload Your Resume

Најди работа

Наша визија е да го најдеме твоето место во глобалната ИТ индустрија, во која побарувачката за кадар расте секој ден.

Најди работа