Детали за работно место

Претставници на контакт центар

ИТСектор
Полно раб. време
Плата : денари Искуство :  години

Преглед

Тројца претставници на контакт центар, од канцеларија или од дома.

За ИТСектор

Ние сме тука за да те инспирираме и поттикнеме да излезеш на пазарот, да станеш видлив и најважно - да започнеш со работа во некоја од светските ИТ компании кои се наши партнери и соработници.

Потребни се претставници на контакт центар со познавање на:

-Албански јазик – се контактираат хотели да им се помогне при регистрација на позната туристичка платформа.
Плаќање по успешна регистрација.

-Германски јазик – се контактираат домаќинства.
Плата 27.000 денари + бонуси

-Холандски јазик (по можност белгиски акцент) – се контактираат домаќинства.
Плата 27.000 денари + бонуси

Се работи само за верификување на одредени генералии, нема никаква продажба!
Можност за работа од канцеларија и од дома!

Ве очекуваме!

info@itsector.mk

 

Испрати го твоето CV

Да не кружиме, оставете го своето CV, за да го разгледаме со нашите партнери и да те контактира некој од нашите агенти со конретна понуда.

Upload Your Resume

Најди работа

Наша визија е да го најдеме твоето место во глобалната ИТ индустрија, во која побарувачката за кадар расте секој ден.

Најди работа